+0630/946-1460

varazsuszi@gmail.com

A hely, ahol gyermeked megszereti a mozgást

Úszásoktatás, minden tudásszinten, 4 éves kortól

Korosztály

4 éves kortól

Időtartam

A foglalkozás
45 perc hosszú

Időpontok

Aktuális órarendről érdeklődj a megadott elérhetőségeink egyikén.

Helyszín

Tudásszinttől függően választjuk

A mozgás öröme és az úszás előnyei egyben

Gyerkőcöd imádni fog hozzánk járni. Hogy miért? Mert egy szuper közösségben, kedves oktatókkal tanulhat meg úszni az első bizonytalan merülésektől, a magabiztos tudásig.

Minden alkalommal tanul valami újat és az élvezetes órákon keresztül megalapozzuk, hogy egészséges és sportszerető ember váljon belőle. 

Miért jó, ha gyermeked úszni jár?

Az egyik legjobb választás gyerkőcök számára, hiszen rengeteg pozitív hatása van rájuk.

Levezeti az energiáit miközben élményekkel tölti fel

Egy kiadós úszás segít, hogy jól használja fel végtelen energiáját és közben sok újdonságot tanuljon. 

Megalapozza egészségét

A teljes testére, izomzatára, légző és keringési rendszerére is pozitív hatást gyakorol az úszás, amiért egész életében hálás lesz.

Egy szuper közösség tagja lehet

Igazi barátokra tehet szert csoportjában, akikkel együtt fejlődnek és nőnek fel a medencében és az uszodán kívül is. 

Úszásoktatás árlista

 • 4 alkalmas bérlet
  19.500 Ft
  Egy alkalom: 45 perc
 • Egyszeri kipróbálás
  6.500 Ft
  Egy alkalom: 45 perc

  Testvérkedvezmény: minden bérletből -5%
  Ezt az igényedet a regisztrációkor jelezd, bérletvásárlás előtt!

Egy nagy fejes az úszás világába

A Varázsusziban a célunk, hogy valódi élményt kapjon gyermeked, amitől alig várja majd a következő alkalmat. A csoportokat a gyerkőcök tudása alapján alakítjuk ki, így minden kis úszópalánta a saját szintjéhez tud csatlakozni és folyamatosan fejlődni.

Tudásszintje határozza meg a helyszín választását is, hiszen mindkét medencének speciális adottságai vannak.

Így válik gyermekedből magabiztos úszó

Ahhoz, hogy az első bizonytalan merülésektől a Te gyermeked is gyorsan eljuthasson a vízbiztosságig, a biztos úszástudásig, kifejlesztettünk egy hat szintből álló rendszert.

Ez a hét szint segít, hogy csemetéd mindig a tudásához illő csoportban, hozzá hasonlókkal tanulhasson és garantáltan jó alapokra, alaposan építsük fel az úszástudását.

Ráadásul imádni fogja, ahogy a folyamatos kihívásokat leküzdve büszkén gyűjtögeti a sikeres vizsgákért járó okleveleket.

BEJELENTKEZÉS

Egyszerű, online bejelentkezési rendszerünk segítségével, bármikor választhatsz szabad alkalmaink közül. Kattints a gombra és válaszd ki, mikor jöttök hozzánk.

Ahhoz, hogy az órarendben időpontot foglalhass magadnak alkalmi jegyet, vagy bérletet kell váltanod. Ezt regisztráció után gyermeked profiljában könnyedén megteheted.

Ha kérdésed van, keress bátran!

B. Illés Flóra

vezető oktató, gyógytornász

Minden kérdés és válasz a Játékos úszást megalapozó foglalkozásról

Jó, ha a foglalkozás előtt eszik gyermeked, de hagyj legalább fél órát az úszás megkezdése előtt, hogy kellően le tudjon ülepedni az ennivaló. A foglalkozás után biztos lehetsz benne, hogy nagyon éhes lesz majd, pár szem kekszet és innivalót mindenképpen hozzatok magatokkal! Míg az eszegeti, legalább neked is lesz időd kényelmesen felöltözni 😉

Nagyon fontos, hogy időben, nyugodtan érkezzetek az uszodába, legyen kellő idő az átöltözésre, ráhangolódásra. A foglalkozás előtt legalább 15 percre biztosan szükségetek lesz! Jó, ha  a foglalkozás előtt kicsit beleláthat a  gyermek az órába (ha van előttetek úszó csoport, az udvarról, az ablakból lehet kukucskálni, beszélgetni a  gyermekkel, felhívni egy egy dologra a  figyelmét).

Az úszásoktatás sikere az oktató-gyermek-szülő hármas együttműködésén múlik!

Kérlek támogassátok az oktatás sikerét bátorítással.

Naná! Erre vonatkozóan mindíg adunk útmutatást az órán…

Minden ügyes gyermek dícséretkártyát kap az óráért az oktatótól, melyet gyűjtsetek! Ha 10 db összegyűlt, az oktatónál beváltva szorgalom aranyérmet kaptok érte! Fontosnak tartjuk a  pozitív megerősítést!

Más korosztálynak keresel foglalkozást?

A Varázsusziban biztosan megtalálod gyermeked korosztályához és tudásához illő foglalkozást. Válaszd ki, hogy melyik korosztályba tartoztok, és nézd meg a részleteket.

Sellő úszás
és uszony bérlés

Egy valódi sellő élmény 6 éves kortól. Játékos, élvezetes foglalkozás, melyen gyerkőcöd egy medencés party-n próbálhatja ki magát sellőként. 

Babaúszás
3 hónapos kortól

Valódi élmény a babáknak és a szülőknek, mely megalapozza a piciknél a víz és a mozgás szeretetét.

Játékos úszást megalapozó foglalkozás szülői részvétellel

2 éves kortól közösen kezdhettek el ismerkedni a vízzel és az úszással. A sok-sok vizes játék, az éneklés szuper közös program lesz