+0630/946-1460

varazsuszi@gmail.com

Lépjetek be gyerkőcöddel az úszás világába

Játékos úszást megalapozó foglalkozás szülői részvétellel

Korosztály

2 éves kortól teljesen kezdő gyerekek és a Babaúszást pici koruk óta űzők is részt vehetnek a foglalkozásokon

Időtartam

A foglalkozás
1 óra hosszú

Időpontok

Aktuális órarendről érdeklődj a megadott elérhetőségeink egyikén.

Helyszín

Diófa Fejlesztőház és uszoda
2112 Veresegyház, Gödöllői út 10.

Játékos élmény, az úszás szeretetéért

Töltsetek felejthetetlen alkalmakat a vízben! Öröm lesz látnod, ahogy gyerkőcöd alkalomról alkalomra egyre bátrabb és ügyesebb lesz a “nagy vízben”.

Játékokon keresztül megismerkedhet az úszás alapjaival, az úszásoktatáshoz használt eszközökkel. 

Gyermeked mindig izgatottan várja majd, hogy ismét vízbe csobbanhasson.

Miért jó a játékos úszást megalapozó foglalkozás?

Előkészíti az úszásoktatást

Gyerkőcöd az alkalmak során megismerkedik az eszközökkel, légzéstechnikákkal, alap gyakorlatokkal.

Segíti gyerkőcöd fejlődését

Az úszás segít egészségének megőrzésében, hozzájárul a helyes testtartás kialakulásához, nagyban segíti a tüdő és keringési rendszer fejlődését.

Felejthetetlen
élményt ad

A közösen átélt alkalmak tovább erősítik a köztetek lévő köteléket és szuper közös élményeket adnak. 

Árlista

  • 4 alkalmas bérlet
    23.500 Ft
    1 alkalom: 60 perc
  • Egyszeri kipróbálás
    7.500 Ft
    1 alkalom: 60 perc

Használjátok ki a testvérkedvezményünket!

Az első nagy vizes kaland, az úszásoktatás előkészítéséhez

A Varázsusziban a közös játékos alkalmaktól gyorsan eljuthattok az úszásoktatásig. A foglalkozások során gyermeked egyre bátrabb és önállóbb lesz. Hamar eljutunk odáig, hogy szülőként már csak “ lelki támasz” legyél, hiszen az úszásalapokat már könnyedén kivitelezi manókád. Közösen kezdjük meg az úszás tanulását is, hogy a nagy koncentrációt igénylő feladatok jutalma játék lehessen. Az óra egy jókedvű pancsolással érhessen véget anyával vagy apával! A program végén gyermeked jó alapokkal csatlakozhat be az úszásoktatásba.

BEJELENTKEZÉS

Egyszerű, online bejelentkezési rendszerünk segítségével, bármikor választhatsz szabad alkalmaink közül. Kattints a gombra és válaszd ki, mikor jöttök hozzánk.

Ahhoz, hogy az órarendben időpontot foglalhass magadnak alkalmi jegyet, vagy bérletet kell váltanod. Ezt regisztráció után gyerkőcöd profiljában könnyedén megteheted.

Ha kérdésed van, keress bátran!

B. Illés Flóra

vezető oktató, gyógytornász

Minden kérdés és válasz a Játékos úszást megalapozó foglalkozásról

Jó, ha a foglalkozás előtt eszik gyermeked, de hagyj legalább fél órát az úszás megkezdése előtt, hogy kellően le tudjon ülepedni az ennivaló. A foglalkozás után biztos lehetsz benne, hogy nagyon éhes lesz majd, pár szem kekszet és innivalót mindenképpen hozzatok magatokkal! Míg az eszegeti, legalább neked is lesz időd kényelmesen felöltözni 😉

Nagyon fontos, hogy időben, nyugodtan érkezzetek az uszodába, legyen kellő idő az átöltözésre, ráhangolódásra. A foglalkozás előtt legalább 15-20 percre biztosan szükségetek lesz! Jó, ha  a foglalkozás előtt kicsit beleláthat a  gyermek az órába (ha van előttetek úszó csoport, az udvarról, az ablakból lehet kukucskálni, beszélgetni a  gyermekkel, felhívni egy egy dologra a  figyelmét).

A foglalkozások alatt végig együtt lesztek gyermeketekkel a  vízben, ez az ő életkorukban nagy segítség, hiszen nem csak lelki támasz lehet a  szülő, de a  gyermek biztonságára is fokozottan tud figyelni, ami nagyon fontos, amíg kisgyermekünk nem tanulja meg az uszoda rendjét. Mivel minden gyerkőc mellett van egy tanító szülő, a feladatokat együtt végezhetjük, így sokkal többet gyakorolhatunk, míg egy kezdő önállóan úszó csoport óráján, ahol egy oktatóra jut 7-8 gyerkőc. 

Ahogy a nevében is benne van szeretnénk alapozni így bár játékokon keresztül és szépen apránként, de megtanítjuk nektek és a gyerekeknek az úszás alapjait, kérlek segíts ebben azzal, hogy “tolmácsolod” gyermekednek a feladatot. Az órán fontos a figyelem és hogy halkan beszéljetek, amennyire ez lehetséges 😉 Sokszor szükség van arra, hogy “ Bábozzunk, sztorizgassunk” egy egy feladatnál, ezzel könnyebben rá tudjuk venni a manókat a feladat kivitelezésére.

Az úszásoktatás sikere az oktató-gyermek-szülő hármas együttműködésén múlik!

Kérlek támogassátok az oktatás sikerét bátorítással.

Naná! Erre vonatkozóan mindíg adunk útmutatást az órán…

Minden ügyes gyermek dícséretkártyát kap az óráért az oktatótól, melyet gyűjtsetek! Ha 10 db összegyűlt, az oktatónál beváltva szorgalom aranyérmet kaptok érte! Fontosnak tartjuk a  pozitív megerősítést!

Más korosztálynak keresel foglalkozást?

A Varázsusziban biztosan megtalálod gyermeked korosztályához és tudásához illő foglalkozást. Válaszd ki, hogy melyik korosztályba tartoztok, és nézd meg a részleteket.

Sellő úszás
és uszony bérlés

Egy valódi sellő élmény 6 éves kortól. Játékos, élvezetes foglalkozás, melyen gyerkőcöd egy medencés party-n próbálhatja ki magát sellőként. 

Babaúszás
3 hónapos kortól

Valódi élmény a babáknak és a szülőknek, mely megalapozza a piciknél a víz és a mozgás szeretetét.

Úszásoktatás
4 éves kortól

A kis úszóbajnokok alacsony létszámú csoportokban, játékos gyakorlatokon keresztül sajátítják el az úszás alapjait, és válnak egyre magabiztosabb úszóvá.