+0630/946-1460

varazsuszi@gmail.com

Időpont foglalás

Minden infót megtalálsz a bejelentkezési rendszerünkről

Könnyű bejelentkezés tagsági rendszerünkkel

Tagsági rendszerünkben, gyors regisztráció után gyorsan és rugalmasan foglalhatod le óráitokat, vásárolhatsz bérletet ( simple pay rendszerrel) és követheted nyomon a még felhasználható alkalmaitokat.

Még nem regisztráltál?

Kattints az alábbi gombra, hogy átirányíthassunk foglalás oldalunkra. Itt kattints a regisztráció gombra és hozd létre gyermeked nevére a saját kis VarázsUszis tagsági kártyáját.

*önállóan úszó gyerekeknél a “úszás tudásszintek” oldal nyújthat segítséget ebben. Ha bizonytalan vagy keress telefonon. Szülővel úszó gyerekeknél és babáknál, csak az életkor szerinti beosztást kell figyelembe venned

Átlátható órarend

Gyermeked profiljában kicsit lejjebb görgetve megtalálod az órarendet, válaszd ki a nektek megfelelő foglalkozást, és kattintással foglald le az órát! Minden tudásszintet több napon is megtalálsz, válaszd a nektek legmegfelelőbbet, heti egy vagy több alkalomra.*

Bérlet vásárlás és bérlet szabályok

A gyermek profiljába lépve simple pay rendszeren keresztül! A fizetés után azonnal jóváíródik a bérlet és megjelenik a profilban, utána jöhet a foglalás az úszásórára!

Testvér kedvezményt én tudom

beállítani, regisztráció után ( ha ezzel megvagy, jelezd;) -5% minden bérletből

Igen mindig foglalni kell az órákra, de ezt egyszerre több alkalomra is megteheted.

EZ azért is jó, mert így legközelebb nem felejted el és biztosan lesz helyetek, hiszen, amikor megtelik egy óra a rendszer a korlátozott jelentkezők miatt már nem enged foglalni.

Foglalni mindig annyi alkalomra tudtok, amennyi kifizetett alkalom van a bérleten.

DE! ha nem tudtok eljönni a  foglalt órára, a  foglalkozás előtt 24 órával le kell mondani, különben levonódik a bérlet alkalom.

Bérleteid minden helyszínűnkre érvényes, óráink átjárhatóak. Pótlás vagy plussz óra esetén csak azt kell figyelned az órarendben, hogy gyermeked tudásszintjének megfelelő csoportot válassz!

Bérletek érvényessége a bérlet alkalmakkal megegyező számú heteket jelentenek, (tehát a 4 alkalmas bérlet 4 hétig érvényes) persze tudjuk, hogy jöhet betegség, utazás, váratlan esemény, így minden bérlet mellé két hét hosszabítást tudunk adni, ha erre szükségetek lenne, ezt emailben jelezhetitek.

Minden óratípusból több időpont lehetőséget is kínálunk a héten, így lehetőség van leúszni  a fenn maradó alkalmakat, ehhez foglalj időpontot az órarendben! ( ehhez érvényes bérletre van szükséged!)

Úszásoktatásra járó gyerekeknél a nekik megfelelő tudásszintű csoportok szabadon átjárhatóak ( a tudásszintet a kiadott oklevélen találod 😉)

Babaúszás és játékos úszásalapozó csoportjaink életkorok figyelembe vételével (ezt jelöljük az órarendben) szabadon átjárhatóak.

Csak érvényes bérlet mellett lehetséges!

12 órával (durván előző nap) az órakezdés előtt tudsz foglalni.

Profilba belépve:

  1. További lehetőségek választása ablak / Órák listája ablak

II: Órarendben kattintva

Ha „kicsúsztál az időből” akkor is láthatod itt hogy van e a kiválasztott órára szabad hely, akkor írj egy smst a gyermek nevével és a választott órával és visszaigazolom, hogy „Várunk!” vagy „ Betelt”

Amennyiben foglaltál és mégsem tudtok eljönni a fogalalást az óra előtt 24 órával még lemondhatjátok. Ha ez nem történik meg akkor lejártnak tekintett az alkalom ( ez betegség esetén is így van, hiszen nem szabadítottátok fel a helyet így más nem tudott jönni) Ha esetleg kérdéses hogy tudtok e jönni, mondjátok le , és inkább nézzetek rá pár órával a foglalkozás előtt ha mégis jönnétek és van szabad hely, az utolsó pillanatban is befoglalható.

LEMONDÁS menete:

Profilba belépve:

További lehetőségek választása ablak

Foglalások listája ( Itt felkínálja a törlés lehetőséget, ha időben vagy)

Regisztráció után gyermeked profiljában tudsz béretet vagy alkalmi jegyet váltani. Ha több gyerkőcöd is jár hozzánk, mindenkinek külön, a saját profiljában válts bérletet, hiszen így íródik a nevére, így tudsz majd vele órákra bejelentkezni.

A bérlet vásárlás simple pay-el történik.

Regisztrációkor megadott “ számlázási adatokkal” pár percen belül emailben kapod meg a számlát.

Ha kérdésed van, keress bátran!

B. Illés Flóra

vezető oktató, gyógytornász