+0630/946-1460

varazsuszi@gmail.com

B. Illés Flóra

gyógytornász , babaúszás oktató
Varázsuszi Úszóiskola vezetője

Flóra elérhetőségei:

+0630/946-1460

varazsuszi@gmail.com

Szüleimtől a tanítást, az emberekkel való törődést látva természetes volt számomra, hogy én is hasonló pályát keressek magamnak. Bár sokféle lehetőség állt előttem, az útmutatás mellett fontosnak tartottam az egészséget is (ezért lettem gyógytornász). Gyermekeim megszületése aztán valós tapasztalatokhoz vezetett, „szülővé, felnőtté váltam”, a munka, a családért, a megélhetésért,… Kerestem a kiutat ebből a mókuskerékből, hogy munka ellett maradhassak Anya is. Hogy olyan helyet teremtsek, ahol gyermekeimet még közelebb hozhatom magamhoz. Így találtam rá a babaúszásra, ahol nem csak megélhettem ezt velük, is, hanem megmutathatom másoknak (egész családoknak) is ezt a fantasztikus élményt, mely nekem hivatásom lett.

Ebben a szakmában, nemcsak egy emberrel, gyermekkel foglalkozom, hanem egész családoknak mutathatom az utat a „valós együttlét” és az egészséges életmód felé a babaúszás élményen keresztül. A mozgás, a sport szeretete megmarad gyermekeinknek nagyobbacska, sőt felnőtt korukra is, hiszen gondoljatok csak bele, azoknak a gyerekeknek, akik pici koruk óta rendszeresen járnak hozzám, az úszás (a sport) ugyanannyira természetes lesz, mint, a játék, v. bármilyen más mindennapos tevékenység. Őket nem kell majd kérlelni, hogy menjenek már valamit mozogni, nekik ez már beépült az életükbe, természetes velejárója napjaiknak.

Közösség épülnek, és barátságok születnek körülöttem ( a csapat nem csak úszni jár, hanem közösen táborozunk és kirándulunk is).

Célul tűztem ki magunk előtt, hogy, babáinkat akár egészen az úszás megtanulásáig vezethessük. Minden korosztály számára, a nekik legmegfelelőbb helyszínt választottam (lásd helyszínek) az egyes helyszínek és oktatási csoportok (babaúszás, játékos vízhez szoktatás, úszásoktatás) váltása között is nagy figyelmet fordítunk a fokozatosságra. A hónapok évek alatt megszokott oktató még sokáig kíséri az új oktató mellett gyermekeinket, felsegítve őt a következő „lépcsőfokra”, az új oktatónak pedig bemutatva milyen is a gyermek személyisége, mit tud, mivel vehető rá a feladatra,..stb.

Szeretnénk midig új élményeket adni ezért is kezdtük el elsőként Magyarországon a sellőúszást tanítani. Sellő Iskola és élményúszás keretein belül is várjuk a vízimádó, kalandra vágyó gyermekeket és felnőtteket!

Búvár kaland programunk a kihívásokat kedvelők nagy kedvence.

Sok szeretettel és sok mosollyal várunk benneteket óráinkon!

Ha kérdésed van, keress bátran!

B. Illés Flóra

vezető oktató, gyógytornász

Email: varazsuszi@gmail.com
Telefon: +36-30-9461460

BEJELENTKEZÉS

Egyszerű, online bejelentkezési rendszerünk segítségével, bármikor választhatsz szabad alkalmaink közül. Kattints a gombra és válaszd ki, mikor jöttök hozzánk.